#TuunaaMunPerinneruoka

TUUNAUSHAASTE – #TuunaaMunPerinneruoka

 

Huomio bloggarit, kotikokit ja harrastusryhmät!

 

Vuonna 2016 tuunataan perinneruokia. Kehittele oma versio karjalaisesta perinneruoasta ja jaa ohjeesi kuvan kanssa sosiaalisessa mediassa (Instagram, Twitter, Facebook) tunnisteella

#TuunaaMunPerinneruoka

 

Parhaat ohjeet palkitaan mm. Myllyn Parhaan muhkeilla tuotepaketeilla ja ilmaisella osallistumisella leivontakurssille. Lisäksi voidaan jakaa yllätyspalkintoja.

Karjalaisella Nuorisoliitolla on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneita kuvia ja ohjeita tiedotuksessaan ilman erillistä korvausta.

 

Kuukauden perinneruoka

Esittelemme joka kuukausi yhden perinneruokaohjeen. Tuunauksia voi tehdä joko kyseisen kuukauden perinneruoasta tai edellisten kuukausien ohjeista. Esimerkiksi tammikuun ohjeena on karjalanpiirakat, mutta piirakkatuunauksia voi tehdä koko vuoden ajan. Muista käyttää tunnistetta #TuunaaMunPerinneruoka aina julkaistessasi kuvia, jotta osallistut kilpailuun. 

Tammikuu: karjalanpiirakat

Helmikuu: uunpöttö

Maaliskuu: pasha

Huhtikuu: supikkaat, sultsinat ja vatruskat

Toukokuu: rotinarinkeli

Kesäkuu: kaalinlehtilehikäiset

Heinäkuu: kisukeitto

Elokuu: kaurakiisseli

Syyskuu: sieniserpa

Lokakuu: puurot

Marraskuu: pikkujoulupiiraat

Joulukuu: karjalanpaisti

 

Piirakoiden leivontatilaisuus 20.1.2016. Kuva: Karjalainen Nuorisoliitto / Magdalena Kosova
Piirakoiden leivontatilaisuus 20.1.2016. Kuva: Karjalainen Nuorisoliitto / Magdalena Kosova
Piirakoiden leivontatilaisuus 20.1.2016. Kuva: Karjalainen Nuorisoliitto / Magdalena Kosova
Piirakoiden leivontatilaisuus 20.1.2016. Kuva: Karjalainen Nuorisoliitto / Magdalena Kosova
Piirakoiden leivontatilaisuus 20.1.2016. Kuva: Karjalainen Nuorisoliitto / Magdalena Kosova
Piirakoiden leivontatilaisuus 20.1.2016. Kuva: Karjalainen Nuorisoliitto / Magdalena Kosova
Piirakoiden leivontatilaisuus 20.1.2016. Kuva: Karjalainen Nuorisoliitto / Magdalena Kosova
Piirakoiden leivontatilaisuus 20.1.2016. Kuva: Karjalainen Nuorisoliitto / Magdalena Kosova
Piirakoiden leivontatilaisuus 20.1.2016. Kuva: Karjalainen Nuorisoliitto / Magdalena Kosova