Sodan ja rauhan rajat - Kurppamatka 2018

Aika: 14.-16.9.2018

Sodan ja rauhan rajat

Suomen itärajaa on siirrelty paikasta toiseen vuosisatojen aikana. Tällä matkalla käydään paikoissa, missä Ruotsin ja Venäjän, ja myöhemmin Suomen ja Venäjän, raja on milloinkin sijainnut. Matkaoppaana on historioitsija Kyösti Toivonen. 

Matkareitti (muutokset mahdollisia):

Perjantai 14.9.

Helsinki - Ahvenkoski (Loviisa) - Vaalimaa -  Viipurin Patterinmäki - Johannes - Koivisto - Kuolemajärvi - Terijoki - Kuokkala

Lauantai 15.9.

Siestarjoki - Rajajoen silta - Joutselkä - Kivennapa - Muolaa - Valkjärvi - Rautu - Taipaleenjoki - Metsäpirtti - Kiviniemi

Sunnuntai 16.9.

Tiurinlinna - Räisälä - Kiuru - Antrea - Jääski - Ihantala - Portinhoikka - Viipuri - Vaalimaa - Helsinki

Majoitus: Ensimmäinen yö vietetään Terijoen Kuokkalassa hotelli Repinskajassa ja toinen yö Kiviniemen Green Villagessa.

Matkan hinta on Karjalaisen Nuorisoliiton jäseniltä 349 € ja muilta 369 €. Hinta sisältää bussikuljetuksen Helsingistä, majoituksen 2 hengen huoneessa, 2 aamiaista, 2 illallista ja ryhmäviisumin. Omasta viisumista saa 68 € alennuksen. Yhden hengen huoneen lisämaksu 51 €.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen kun varausmaksu 100 € on suoritettu. Sen jälkeen tapahtuneista peruutuksista veloitetaan varausmaksu.  Voit myös hankkia tilallesi toisen matkustajan tai tiedustella mahdollisia varasijalla olevia. Matkan voi perua 60 vrk ennen matkaa, sen jälkeen tapahtuneista peruutuksista emme palauta maksua.

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Tervetuloa mukaan ensi vuonna!