Barnlek 2020


Aika: 15.-19.7.2020
Paikka: Mölnlycke, Ruotsi

BARNLEK on lasten ja nuorten juhla! 

Barnlek on pohjoismainen kansantanssitapahtuma lapsille ja nuorille. Tapahtuma järjestetään joka kolmas vuosi jossain Pohjoismaassa. Vuonna 2020 juhlitaan Ruotsissa Mölnlyckessä, kun kansantanssialan pohjoismainen yhteistyö täyttää 100 vuotta.

Tapahtumaan osallistutaan ryhmittäin (tapahtumaa varten voi koota oman projektiryhmän). Ryhmän mukana tulee olla riittävä määrä huoltajia sekä ohjaaja. Ryhmät ilmoittautuvat suoraan järjestäjille. Karjalainen Nuorisoliitto laskuttaa omien ryhmiensä osallistumismaksut.

Ryhmät hoitavat omat matkajärjestelynsä, mutta yhteistyö muiden ryhmien kanssa on toivottavaa. Nuorisoliiton kautta saa muiden lähtevien ryhmien yhteystietoja.

Ryhmien toivotaan saapuvan maanantaina tai tiistaina. Avajaiset ovat keskiviikkona. Retket järjestetään jo ennen varsinaisen ohjelman alkua. Ohjelma jatkuu lauantaina pitkälle iltaan, sunnuntaina ei ole enää ohjelmaa. ​​​​​​​​

Lisätietoa hinnoista ja muusta saadaan marraskuun lopulla. Oma vakuutus, matkat ja lisämaksulliset retket eivät sisälly hintaan. ​Yhteisohjelmat ​julkaistaan marraskuun aikana osoitteessa www.tanssinriemu.fi ja yhteisohjelmaharjoitukset pidetään ​pääkaupunkiseudulla 17.5.

Barnlek-asioiden yhteyshenkilö Karjalaisessa Nuorisoliitossa on Anu Virolainen, anu.virolainen(at)karjalainennuorisoliitto.fi 

Huom! Muutokset mahdollisia.

Tapahtuman sivut.