Barnlek 2020


Aika: 15.-19.7.2020
Paikka: Mölnlycke, Ruotsi

BARNLEK on lasten ja nuorten juhla! 

Barnlek on joka kolmas vuosi järjestettävä pohjoismainen kansantanssitapahtuma lapsille ja nuorille. Vuonna 2020 juhlitaan Ruotsissa Mölnlyckessä, kun kansantanssialan pohjoismainen yhteistyö täyttää 100 vuotta. Barnlekin yhteydessä järjestetään Nordlek 100 vuotta -juhla.

Tapahtumaan osallistutaan ryhmittäin (tapahtumaa varten voi koota oman projektiryhmän). Ryhmän mukana tulee olla riittävä määrä huoltajia sekä ohjaaja.

Ilmoittautuminen

Barnlekin ilmoittautuminen on avattu. Ryhmät ilmoittautuvat suoraan järjestäjille 15.3.2020 mennessä. Ryhmänjohtaja täyttää ensin ryhmäilmoittautumisen, jonka jälkeen saatte linkin osallistujille jaettavaksi. Karjalainen Nuorisoliitto laskuttaa omien ryhmiensä osallistumismaksut.

Ryhmät hoitavat omat matkajärjestelynsä, mutta yhteistyö muiden ryhmien kanssa on toivottavaa. Nuorisoliiton kautta saa muiden lähtevien ryhmien yhteystietoja.

Ohjelma

Ryhmien tulee olla paikalla avajaisiin mennessä, jotka järjestetään keskiviikkona 15.6. klo 14. Päättäjäiset ovat lauantaina illalla. Sunnuntaina ei ole enää ohjelmaa. ​​​​​​​​Ennen ja jälkeen tapahtuman voi tehdä omatoimisia retkiä lähiseudulle.

Kulkueeseen, kansalliseen esitykseen ja päätösjuhlaan toivotaan pukeutumista kansallispukuihin. Avajaisiin pukeudutaan Barnlek-paitaan. Kulkueeseen on toivottavaa varata pieni Suomen lippu jokaiselle.  

​Ohjelmistot

Suomenkielisten kansalliset yhteisohjelmat ​löytyvät nyt osoitteesta www.tanssinriemu.fi. Tapahtuman yhteiset materiaalit tulevat Barnlekin suomenkieliselle tapahtumasivulle.

Yhteisohjelmaharjoitukset pidetään ​Kuortaneella 17.-19.1.2020. Silloin opetellaan yhteispohjoismaiset tanssit ja osia kansallisesta ohjelmasta.

Barnlek-asioiden yhteyshenkilö Karjalaisessa Nuorisoliitossa on Anu Virolainen, anu.virolainen(at)karjalainennuorisoliitto.fi

Tapahtuman sivut