Karjalainen Nuorisoliitto 40 vuotta

Aika: 28.11.2020 klo 12 - 15
Paikka: Karjalatalo, Wiipuri-sali, Helsinki

Suomen hallituksen ja HUS:n suosituksesta olemme päättäneet perua 40-vuotisjuhlavastaanottomme, joka oli suunniteltu pidettäväksi lauantaina 28.11.  Tunnemme vastuumme ja haluamme muistaa vastuullisuuden kaikessa toiminnassamme, emmekä halua omalta osaltamme olla riskeeraamassa kenenkään turvallisuutta.

Juhlitaan sitten, kun kokoontumiset ja halaamiset ovat jälleen sallittuja. Nyt pidetään huolta toisistamme ja itsestämme, ja pysytään terveinä.

Sähköiset onnittelut ja merkkipäivän muistamiset ovat tuottaneet meille suurta iloa. Vastaanotamme niitä mielellämme edelleen, ja teemme saamistamme tervehdyksistä koosteen kaikkien nähtäville.

 

Tule onnittelemaan 40-vuotiasta Karjalaista Nuorisoliittoa! Järjestämme juhlavastaanoton lauantaina 28.11. Karjalatalon Wiipuri-salissa turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Tilaisuudessamme huolehditaan turvaväleistä ja porrastetaan juhlavieraiden saapumisajat niin, että salissa on kerrallaan korkeintaan 10 henkilöä.

Varaathan onnitteluaikasi ennakkoon tästä linkistä.

Vastoin normaaleja tapojamme emme nyt kättele emmekä halaa.

Meitä voi onnitella myös lähettämällä videotervehdyksen joko somekanavia pitkin tai sähköpostilla osoitteeseen toimisto@karjalainennuorisoliitto.fi.