Kurppamatka


Aika: 8.-10.9.2017
Paikka: Konevitsa

Karjalaisen Nuorisoliiton vuoden 2017 kulttuurimatkan eli Kurppamatkan kohteena on Konevitsan luostarisaari Laatokalla. Kohdeoppaana on Konevitsa ry:n puheenjohtaja Heikki Jääskeläinen. Matkan teemana on ortodoksisuus ja sen ilmentyminen karjalaisessa kulttuurissa.

Majoitus: 1. yö Käkisalmessa hotelli Korelassa 2 tai 3 hengen huoneessa. 2. yö Kiviniemessä hotelli Green Villagessa 2 hengen huoneessa. Matkan hinta on 313 € Karjalaisen Nuorisoliiton jäseniltä ja 333 € muilta. Ryhmäviisumin hinta on 72 €.

ILMOITTAUTUMINEN

yksin matkustavien ilmoittautumislinkki:
http://varaa.lahialuematkat.fi/intres/russiantours/i8/site/search.aspx?system=4&sender=1&adult=1&destinationCode=KURPPAM&culture=fi

pariskuntien ilmoittautumislinkki:
http://varaa.lahialuematkat.fi/intres/russiantours/i8/site/search.aspx?system=4&sender=1&adult=2&destinationCode=KURPPAM&culture=fi

Jäsenhinnan saa kirjoittamalla viimeiselle sivulle alennuskoodin JASEN. Kohtaan "vapaa viesti" voi kirjoittaa huonekaverin nimen.

Varauksen yhteydessä suoritetaan varausmaksu 75 €. Loput matkasta maksetaan 30 vrk ennen matkaa.

Ilmoittautuminen päättyy 6.8.2017.

Yhteistyössä: Lähialuematkat Oy ja Opintokeskus Sivis.

Peruutusehdot:

Yli 30 vrk ennen lähtöä peruutetuista matkoista veloitetaan peruutusmaksuna varausmaksu 75 €/hlö. 30-25 vrk ennen lähtöä peruutetuista matkoista veloitetaan 50% matkan hinnasta. Myöhemmin kuin 24 vrk ennen lähtöä peruutetut matkat veloitetaan kokonaan.


Peruutuksesta on ilmoitettava Lähialuematkat Oy Russian Tours Ltd:lle viivytyksettä. Matkan peruutusajankohdaksi katsotaan se aika, jolloin Lähialuematkat Russian Tours saa tiedon peruutuksesta.