Kalenat

Aika: 10.-13.6.2021
Paikka: Lappeenranta

Ensi kesän lasten ja nuorten päätapahtuma on Kalenat, joka järjestetään 10.-13.6.2021 Lappeenrannassa. Lappeenrannassa nähdään tuhat kansantanssin taitajaa ympäri Suomen. Tapahtuman pääjuhla vie tutkimusmatkalle suomalaiseen mytologiaan.

Pääjuhlan lisäksi Kalenat on seikkailua joka päivä - konsertteja, ohjattua toimintaa, työpajoja, illanviettoja. Kikatusta koulumajoituksessa, tanssia tauotta. Kavereita kainalossa, diskohitit danssien. Uskallatko lähteä mukaan seikkailuun?

Tammikuussa julkaistaan ohjaajille materiaalipaketti, jossa on tanssien ohjeet, ohjevideot, musiikit, nuotit ja pääjuhlan käsikirjoitus sekä ajatuksia tanssijan roolin rakentamisesta osaksi tarinaa.

Tiistaina 19.1. klo 18-19 pidetään ohjaajille webinaari, jossa voi tavata Kalenoiden pääjuhlan taiteellisen työryhmän jäseniä. He kertovat pääjuhlasta ja heille voi esittää kysymyksiä. Samalla julkaistaan pääjuhlan musiikit.

Liity mukaan Microsoft Teams -alustalla järjestettävään webinaariin:

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella. Huom! Voit avata alla olevan linkin myös selaimella, teams- ohjelmaa ei tarvitse olla ladattuna.

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

 

Kalenoiden verkkosivut.