Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan karjalaiseen yhteisöön, jossa leikillä ja ilolla on paikkansa!

Liittymällä jäseneksi pääset edullisemmin matkoille ja kursseille ja saat alennusta monista tuotteista. Karjalaisen Nuorisoliiton toimintaan pääsee mukaan liittymällä johonkin jäsenseuroistamme tai henkilöjäseneksi suoraan Karjalaiseen Nuorisoliittoon.

Jäsenseuraksi voivat liittyä karjalaisseurojen piirit tai niiden rekisteröidyt nuorisojaostot, rekisteröidyt karjalaseurat, joissa on nuorisotoimintaa sekä muut rekisteröidyt nuorisoyhdistykset.

Yhdistyksen jäsenmaksun suuruus riippuu yhdistyksen jäsenmäärästä (30-100 €). Yhdistykset voivat liittyä myös kannatusjäseniksi (50 €). Henkilöjäseniltä jäsenmaksu on 20 € vuodessa.

Jäseneksi liitytään täyttämällä alla oleva jäsentietolomake. Voit myös tulostaa sivun alalaidasta lomakkeen ja toimittaa sen Karjalaiseen Nuorisoliittoon joko sähköpostitse tai postitse. Hallituksen hyväksyttyä jäsenyyden, lähetämme jäsenmaksulaskun. Jäsenyys astuu voimaan kun jäsenmaksu on maksettu.

Omat tietonsa jäsenrekisterissämme voi tarkistaa, muokata tai poistaa kirjautumalla sisään rekisteriimme joko sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla.

Tietosuojaseloste

 

 

Henkilöjäsenhakemus

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Haemme jäsenseuraksi/kannatusjäsenseuraksi

*
*
*
*
*
*

Vain jäsenseuraksi hakevat täyttävät:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Talkoolaiseksi
Karjalaisen Nuorisoliiton tapahtumat tarvitsevat onnistuakseen innostuneita talkoolaisia. Voit ilmoittautua mukaan talkoolaislistallemme. Talkoolaisten ei tarvitse olla liiton tai sen jäsenseurojen jäseniä. Into olla mukana tekemässä kulttuurista nuorisotyötä riittää!

Ilmoittaudun talkoolaislistalle


 


Karjalainen Nuorisoliitto ry.
Sitratori 3
00420 Helsinki
puh. 045 673 3223
toimisto[ät]
karjalainennuorisoliitto.fi​
Henkilökunta