Käsityömatka ViroonRaasikun villalankakehräämö
Raasikun villalankakehräämö
Aika: 25.-26.5.2019
Paikka: Viljandi

MATKA SIIRTYY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN VÄHÄISEN LÄHTIJÄMÄÄRÄN VUOKSI

 

Lähde kanssamme iloiselle matkalle Viron Viljandiin! Viljandi on Viron kansankulttuurin keskus, jossa kansanperinne näkyy ja kuuluu. Matkalla vieraillaan mm. Viljandin kulttuuriakatemiassa ja Heimtalin kotiseutumuseossa sekä tehdään edullisia lankaostoksia Raasikun villalankakehräämössä.

Matkan hintaan sisältyy laivamatkat Helsingistä Tallinnaan (Eckerö Line), bussikuljetukset, suomenkielisen oppaan palvelut, majoitus Viljandissa Just Rest -hostellissa 2 hengen huoneessa, aamiainen, vierailukohteet ja yksi ruokailu. Lisämaksusta 1 hengen hotellihuone.

Matkaohjelma

Lauantai 25.5.

Laiva lähtee Helsingistä klo 9.00. Saapuminen Tallinnaan klo 11.15. Laivan saavuttua opas ja bussi ovat vastassa satamassa. Tutustuminen ja lounas Pärimusmuusika ait -musiikkikeskuksessa. Vierailu Heimtalin kotiseutumuseoon. Kaupunkikävely ja tutustuminen linnanraunioihin.

Sunnuntai 26.5.

Aamiaisen jälkeen vierailu Viron kulttuuriakatemian kansanomaisen käsityön osastolle. Paluumatkalla käynti Raasikun villalankakehräämössä. Laiva lähtee Tallinnasta klo 18.30 ja palaa Helsinkiin klo 21.

Hinta:

210 € / Karjalaisen Nuorisoliiton jäsenet

230 € / muut

 

Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis ja Matka-Agentit.