Runokilpailu nuorille

20.6.2014

NYT MIE RUNOLLE RUPEAN

runokilpailu nuorille

Karjalainen Nuorisoliitto järjestää nuorten Nyt mie runolle rupean -runokilpailun osana sanataiteen teemavuotta.  Kilpailussa haetaan tämän päivän nuoren elämää heijastavia vapaita, villejä ja rosoisia tekstejä. Myös laululyriikoita voi lähettää kilpailuun. Kilpailutekstissä on oltava jokin karjalainen elementti, olkoon se murre, muoto, tarina taustalla tai joku muu.  

Kilpailun päätuomarina on runoilija Vilja-Tuulia Huotarinen. Voittajat julkistetaan 11.10. Suuri Karjalainen Karonkka -risteilyllä.

Sarjat: 9–12 -vuotiaat ja 13–16 -vuotiaat

Palkinnot: Molempien sarjojen parhaat palkitaan Kalevala Korun riipuksin. Lisäksi jaetaan muita palkintoja ja kunniamainintoja. Voittajat kutsutaan Suuri Karjalainen Karonkka -risteilylle Helsingistä Tallinnaan 11.–12.10.

Osallistumisohje:

Voit osallistua enintään kolmella runolla. Lähetä runosi 5.9.2014 mennessä osoitteeseen Karjalainen Nuorisoliitto, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki tai sähköpostilla osoitteeseen toimisto@karjalainennuorisoliitto.fi. Liitä mukaan yhteystietosi ja ikäsi. Jos haluat osallistua nimimerkillä, lähetä silti mukana yhteystietosi. Karjalaisella Nuorisoliitolla on oikeus julkaista kilpailuun lähetettyjä runoja omissa julkaisuissaan, verkkosivuillaan ja Karjala-lehdessä ilman erillistä korvausta.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä Kalevala Korun Kulttuurisäätiön ja Karjala-lehden kanssa.

Liitteet