Ennakkoilmoittautuminen Barnlekiin käynnissä 30.9. saakka

19.9.2016

Lasten ja nuorten pohjoismainen kansantanssitapahtuma Barnlek järjestetään Färsaarilla 5.-10.7.2017. Tapahtuman ryhmäkohtainen ennakkoilmoittautuminen on käynnissä 30.9. saakka. 

Ennakkoilmoittaudu Barnlekiin 30.9. mennessä täällä.

Tapahtumasta tiedotetaan täällä.

Hinta

Tapahtuman hinta on n. 230 €. Hinta sisältää ruokailut (aamiainen, lounas ja päivällinen) sekä koulumajoituksen keskiviikosta lauantaihin. Tämän lisäksi maksettavaa tulee lisäöistä ja -ruoista sekä retkistä. Lisäksi osallistujat maksavat itse lentonsa Färsaarille (ks. matkustaminen). Tämän hetken karkea arvio on, että tapahtuman kokonaishinnaksi tullee n. 1000 €/osallistuja.

Ilmoittautuminen

Suomalaiset järjestöt keräävät syyskuun ajan alustavat ilmoittautumiset ryhmäkohtaisella lomakkeella. Tapahtuman ilmoittautuminen färsaarelaiselle järjestäjälle, Slaidringille, tapahtuu myöhemmin.

Färsaarelaiset ovat sitoutuneet ottamaan tapahtumaan yhteensä 700 osallistujaa. Sen vuoksi jokaiselle maalle on oma osallistujakiintiö tapahtumaan. Ennakkoilmoittautumiset kerätään, jotta suomalaiset järjestöt pystyvät arvioimaan Suomen kiintiön riittävyyttä.

Koska kiintiö on käytössä, huoltajia voi lähteä maksimissaan yksi viittä lasta kohden. Mikäli kiintiön vuoksi joudutaan lähtijämäärää rajoittamaan, päättävät järjestöt yhdessä, miten matkaan lähtijät valitaan.

Matkustaminen

Färsaarille pääsee lentäen, vaihto on Tanskassa. Järjestöillä on yhteinen tarjouspyyntö vetämässä ja hinta- sekä muut tiedot julkaistaan välittömästi kun ne on saatu matkatoimistolta. Lentopäivät ovat 5.7. Helsingistä Färsaarille ja 10.7. takaisin. Färsaarille pääsee myös laivalla Tanskasta, mutta matkustusmuoto ei Suomesta ole kovin toimiva.

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana Färsaarilla on Klaksvikin kunta. Tapahtumakeskuksesta löytyy lähietäisyydeltä tilat tanssille, ruokailuille ja majoituksille.

 

Ohjelmistokurssi järjestetään Turussa 2.10. yhdessä Europeade-ohjelmistokurssin kanssa: https://www.facebook.com/events/1084116265011866/

 

Lisätietoja

Karjalainen Nuorisoliitto, Hilu Toivonen-Alastalo, hilu@karjalainennuorisoliitto.fi, 0505636907