Kevään 2022 kansantanssiluokittelu toteutetaan uudella tavalla

13.1.2022


Kevään 2022 kansantanssiluokittelu toteutetaan iloisen kuvauspäivän muodossa. Tanssiryhmät tanssivat, esitykset videoidaan ammattimaisesti ja ryhmät saavat kannustavan palautteen videoiden perusteella. Lisäksi ryhmät saavat promootiokuvia. Kuvauspäivä järjestetään terveysturvallisesti. Aika ja paikka ilmoitetaan lähiaikoina.

- Kuvauspäivän tarkoituksena on tarjota harrastajille kiva kokemus ammattilaisten kanssa toimimisesta sekä antaa ryhmien käyttöön esittelyvideot ja -kuvat. Ryhmiltä on tullut toiveita laadukkaista tanssin markkinointivideoista, ja nyt ilolla vastaamme tähän toiveeseen, kertoo Karjalaisen Nuorisoliiton toiminnanjohtaja Marianne Valola. 

Kevätpäivät Kangasalla -tapahtuma siirtyy keväälle 2023

Pahentuneen koronatilanteen vuoksi Karjalaisen Nuorisoliiton hallitus on kokouksessaan 12.1.2022 päättänyt siirtää Kevätpäivät-tapahtuman vuodella eteenpäin keväälle 2023. Tapahtuma oli määrä järjestää Kangasalla 19.–20.3.2022 yhdessä Suomen Nuorisoseurojen Lounais-Suomen aluetoimiston Kalkkareitten Kulttuurikeikka -tapahtuman kanssa. 

- Vastuullisena toimijana tunnemme oman vastuumme tässä tilanteessa. Emme halua tietoisesti asettaa ketään alttiiksi taudille. Kokoonnumme isolla porukalla vasta sitten kun halaaminen ja koulun lattialla majoittuminen on taas turvallista, linjaa Karjalaisen Nuorisoliiton puheenjohtaja Outi Mulari.

 

Lisätietoja:

puheenjohtaja Outi Mulari
puh. 050 438 1835
puheenjohtaja@karjalainennuorisoliitto.fi

toiminnanjohtaja Marianne Valola
puh. 040 586 4240
marianne.valola@karjalainennuorisoliitto.fi