Kutsu liittokokoukseen 8.4.2017

8.3.2017

KUTSU

KARJALAINEN NUORISOLIITTO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN LIITTOKOKOUS 8.4.2017 PORVOOSSA

Tervetuloa Karjalainen Nuorisoliitto ry:n sääntömääräiseen liittokokoukseen, joka pidetään Kevätpäivien yhteydessä Porvoossa lauantaina 8.4.2017 klo 11.30. Paikkana on Kulttuuritalo Grand, Piispankatu 28. Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 11.00. Kokouksessa käsitellään liiton sääntöjen 9 §:n mukaiset asiat. Kokouksen yhteydessä on kahvitarjoilu.

Nuorisoliiton varsinaisena jäsenenä oleva yhteisö valtuuttaa liittokokoukseen yhden (1) edustajan käyttämään yhteisön ääniä sekä nimeää edustajalle vähintään yhden (1) varaedustajan. Yksityinen henkilö voi käyttää äänioikeuttaan myös asiamiehen välityksellä.

Liiton kokouksissa kullakin varsinaisella jäsenellä on ääniä seuraavasti:

  • liiton jäsenenä olevilla rekisteröidyillä karjalaisseurojen piireillä kullakin 70 ääntä
  • muilla jäsenenä olevilla yhteisöillä kullakin kymmenen (10) ääntä jokaista alkavaa 10 jäsentä kohden, kuitenkin enintään 200 ääntä
  • yksityisillä henkilöillä kullakin yksi (1) ääni

Yhdistyksen edustajamääriä laskettaessa katsotaan jäsenmääräksi se määrä, jonka yhdistys on ilmoittanut viimeisessä toimintatietolomakkeessaan. Mikäli yhdistys on liittynyt liittoon kuluvana vuonna, on sillä oikeus lähettää liittokokoukseen edustajia sen jäsenmäärän mukaisesti, minkä se on jäsenhakemuksessaan ilmoittanut. Yhdistys voi tarkistaa edustajamääränsä liiton toimistosta.

Edustajilla tulee olla asianmukaisesti allekirjoitettu valtakirja. Loput kokouspaperit lähetetään sähköisenä yhtenä kappaleena seuranne/piirin (nuorisojaoston) puheenjohtajalle tai toiminnasta vastaavalle henkilölle viikolla 13.

Kokousedustajat ovat tervetulleita seuraamaan maksutta Kevätpäivien kansantanssikonsertteja klo 10-11 ja 13.30-15.00. Paikan päältä on myös mahdollista ostaa lounas (7 €).

 

Tervetuloa!

Karjalainen Nuorisoliitto ry

hallitus